picture provided by post creator

3Care

3Care APK Challenge 2024: https://www.youtube.com/watch?v=KWt6oxHpzpY

Wat houdt het 3Care Cell Protection programma in?

Als 3Care leefstijlspecialist is het mijn doel om mensen naar een gezonde levensstijl te coachen. Steeds meer mensen vertonen allerlei chronische klachten, zoals vermoeidheid, burn-out, migraine, darmklachten, hormonale verstoringen, verminderde weerstand, slapeloosheid, allergieën, auto-immuunziekten, depressie, hart- en vaatproblemen etc. Eén van de grootste ziekmakers in deze tijd is stress en deze kan zowel fysiek als emotioneel van aard zijn. Als je voor langere tijd last hebt van stress, komt je lichaam in een soort overlevingsmodus en maakt o.a. extra cortisol aan, wat erg belastend is. Gedurende het leven is er vaak een opeenhoping van stress. Samen met invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling en voeding, wordt het afweersysteem uit balans gebracht. Voorbeelden van stressoren zijn de toegenomen consumptie van koffie, alcohol, tabak en suiker maar ook elektrische straling en voeding belast met hormonen, pesticiden en antibiotica. Dit alles verhoogt de belasting van je lichaam, waardoor ontstekingen niet meer uit kunnen worden gezet en er allerlei chronische klachten ontstaan. Het gezondheidsprogramma van 3Care is ontwikkeld voor meer energie, vitaliteit en blijvende gewichtsbeheersing. Onze belangrijkste energiebron is voeding. Omdat de voeding tegenwoordig veelal geraffineerd en bewerkt is, krijgen we niet meer alle essentiële voedingsstoffen binnen die we nodig hebben. Als mensen besluiten een dieet te gaan volgen, betekent dit nog meer onbalans. Belangrijke voedingsstoffen uit de voeding worden weggelaten en het lichaam heeft juist meer energie nodig. Het gevolg is dat spierweefsel wordt afgebroken en de stofwisseling loopt nog meer schade op. Het lichaam raakt steeds verder uit balans. Wanneer men daarna terugvalt in oude voedingsgewoonten, gaat het lichaam hamsteren en slaat alles weer op wat je net hebt opgeruimd, met alle gevolgen van dien.

Hoe werkt het 3Care gezondheidsprogramma?

Het programma is een 2 fasen-plan:

Fase 1 is de vetverbrandingsfase en fase 2 gaat over een stabiele en vitale leefstijl. 

In de vetverbrandingsfase is het de opzet om het lichaam te reinigen en te ontdoen van afvalstoffen, vetreserves en andere overtollige ballast zonder dat het spierweefsel verloren gaat. Ook wordt er gewerkt aan herstel van een goede vocht- en zuurstofbalans op celniveau. Gemiddeld mag je rekenen op ongeveer 4 kilo gewichtsverlies in een maand. Deze komen uit de vetreserve wat hoofdzakelijk ligt opgeslagen in de buikvetcellen. Indien het nodig is kun je na deze maand doorgaan, totdat het gewenste doel is bereikt. 

Een schoon lichaam kan voedingsstoffen optimaal opnemen en zorgt voor een sterk fundament. De keuzes op de voedingslijst bevatten alle voedingsgroepen zoals groente, fruit, vlees, vis, graan en zuivel. Tevens is er volop keuze voor vegetarische, glutenvrije en lactosevrije voeding. Er zijn voorbeelddagen die je gewoon kunt opvolgen, maar ook kunt aanpassen naar smaak en behoefte. In de vetverbrandingsfase komt de bloedsuikerspiegel tot rust en kan de stofwisseling zich herstellen. Zo ontstaat er een gezond fundament en dit betekent minder stress voor je lichaam. Het is de basis van gezond zijn. De combinatie met lichaamsbeweging is van groot belang.

Als je je doel bereikt hebt kun je gaan werken aan een stabiele en vitale leefstijl (fase 2). Je gaat je voedingspatroon geleidelijk uitbreiden en leert jezelf bij te sturen, om terugval te voorkomen. Ook dit is een belangrijke fase, je wilt immers blijven genieten van een duurzaam resultaat?

Om er zeker van te zijn dat het lichaam in balans blijft tijdens dit proces, wordt het ondersteund met extra essentiële voedingstoffen. 3Care heeft een uniek supplement ontwikkeld dat essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat. Waarom uniek? Alle essentiële voedingstoffen zijn samengebracht in 1 combipakket in een handige en hygiënische doordrukstrip, 1 x per dag 2 stuks (tablet en capsule) bij het ontbijt of diner (de Multi Amino Excellent + de Bio Salmon Fresh).

Zo werk je aan een stabiele toekomst met meer energie, vitaliteit en een blijvende gewichtsbeheersing. Het 3Care-programma kan een gunstige invloed hebben op o.a.

Allergieën

Bloeddruk

Bloedsuiker

Cholesterol

Concentratie

Darmflora

Diabetes Type 2

Energie en vitaliteit

Gewrichten

Hart- en vaatstelsel

Hersenen

Hoofdpijn

Huid

Insulineresistentie

Libido

Menopauze

Migraine

Ondergewicht

Overgewicht

Pre-zwangerschap

Prostaat

Schildklierfunctie

Slaapkwaliteit

Spieren

Vermoeidheid

Zenuwstelsel

Inhoud consulten:

Intake: kennismaking, weegmoment, plan van aanpak (+/- 3 uur)

Vervolgconsult: bespreken voortgang, weegmoment (+/- 1,5 uur)

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om je doel te bereiken. Het programma is daarom op maat. Om toch een indruk te geven: 

• Het lidmaatschap voor 3Care is éénmalig € 30,30. Hierbij krijg je ook de informatiemap en de registratie op de website voor recepten en formulieren. Tevens krijg je ook elke week het “Recept van de week” in je mailbox. 

• De informatiemap koop je samen met het combipakket met essentiële voedingsstoffen van 3Care. Dit is voldoende voor 60 dagen. Kosten € 97,60. 

• Ketostix teststrips voor het meten van de vetverbranding zijn € 12,90.

• Je kunt al starten met het programma voor € 140,00 (excl. consult).

• Voor het opsturen van producten komen er verzendkosten bij.

• Je kunt gemakkelijk via email of telefoon producten bestellen. 

Meer informatie?

Bel: 06-22558605

Neem hier een kijkje op de website van 3Care voor nog veel meer informatie.