Grandia Healthsupport

bellicon

Wil jij een gezonder lichaam met meer energie? Springen op een mini-trampoline, bellicon® genaamd, versterkt je hart, ondersteunt bij herstel na een blessure of operatie en voorkomt dat je botten poreus worden als je ouder wordt. Bovendien zorg je ervoor dat je immuunsysteem de afvalstoffen efficiënter afvoert. Dit alles in een modern jasje en in enkele minuten per dag. Je hoeft niet naar de sportschool, maar je kunt thuis in je eigen vertrouwde omgeving trainen en hoeft je niet te houden aan beperkte openingstijden. Je kunt immers trainen wanneer het jou uitkomt. Daarbij kun je zelf beslissen hoe intensief de oefeningen zijn. 

Bewegen is in onze tijd een belangrijk punt van aandacht en draagt bij aan een gezonde leefstijl. Een paar minuten trainen per dag is met deze mini-trampoline niet teveel gevraagd en levert je niet alleen een gezonder lichaam op maar geeft je ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. 

Hoe het kan dat zo'n eenvoudige en leuke activiteit zoveel lichaamsfuncties aanspreekt? Het antwoord heeft te maken met onze doorgaans nogal bewegingsarme levensstijl. We rollen vanuit ons bed zo de auto in, om de rest van de dag aan een bureau op een stoel te zitten. Waarna we weer in de auto stappen en alles van voren af aan begint. Een paar minuten per dag trainen op de bellicon® minitrampoline levert je niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft je ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. 

Versterk je spieren

Op de bellicon® worden je ongeveer 650 spieren op een milde en efficiënte manier getraind. En dankzij de rekbare elastieken doet niet je lichaam, maar de zwaartekracht het meeste werk. Ook is trampolinespringen een uitstekende training voor je romp, omdat je buik-, rug-, zij-, bil- en bekkenspieren automatisch worden aangesproken.

Je gewicht onder controle

Vergeet al die hongerdiëten die alleen op de korte termijn werken. Raak je overtollige kilo's definitief kwijt met de bellicon®. Trampolinespringen is een uitstekende cardiotraining en een weldaad voor je spieren. En omdat het ook voor de rest van je lichaam zo gezond is, val je op een prettige en verantwoorde manier af. Zeker in combinatie met het voedingsprogramma van 3Care kun je het gewenste resultaat bereiken.

Osteoporose en osteopenie

Het verlies van botdichtheid bij osteoporose (of het voorstadium, osteopenie) hoeft echt niet het begin van het einde te betekenen. Maak je botten sterker op de bellicon® en voorkom dat deze aandoening begint of verergert.

Weg met stress

Spring na een lange werkdag een paar minuten op de bellicon® en je voelt je een ander mens. Want dit stimuleert de bloedtoevoer naar minder gebruikte spieren, maakt stijve spieren los en activeert het vrijkomen van de kalmerende stof endorfine in de hersenen.

Detoxen

Trainen op de bellicon® draagt bij aan een efficiënte afvoer van giftige stoffen, bacteriën en andere ongewenste stoffen. Bij elke sprong ervaar je zowel gewichtloosheid als extreme zwaartekracht. Dit geeft de circulatie in je lymfestelsel een flinke boost, waardoor je lichaam van binnenuit wordt gereinigd.

Ontspannen

Het is niet fijn om na het sporten last te hebben van pijntjes en uitputting. Maar met de gewrichtsvriendelijke oefeningen op de bellicon® wordt je hele lichaam getraind en voel je je daarna herboren en vitaler dan ooit.

 


Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een online platform dat speciaal ontwikkeld is voor bellicon-gebruikers. Niet alleen vind je er meer dan 200 nieuwe bellicon-workout-video's, het is ook een alles-in-één virtuele trainer die een persoonlijk fitnessplan voor jou samenstelt, je begeleidt en je vooruitgang bijhoudt. Door de grote variëteit aan oefeningen beleef je iedere dag weer plezier aan de training, ook op dagen dat je niet zoveel tijd hebt. Zo kun je laagdrempelig aan je doelen werken, of je nu wilt afvallen of je lichamelijke klachten wilt verlichten. 

Voor nog veel meer informatie en voor je bestelling: klik hier voor de website van bellicon®.

Je kunt ook kiezen voor een orthomoleculair consult via de agenda of bel 06-22558605. Je kunt de bellicon® dan gelijk even uitproberen.

 

 

© 2019 Grandia Health Support - Ontworpen door CommPro Automatisering