Grandia Healthsupport

Waarom visolie van Eqology?

De pure arctic Omega 3 vloeibare visolie van Eqology is één van de meest hoogwaardige en best opneembare visolieën in de wereld met een TOTOX waarde van 4.0!

De TOTOX-waarde staat voor totale oxidatiewaarde. De omega 3 vetzuren EPA en DHA uit visolie zijn namelijk erg gevoelig voor oxidatie. Dit betekent dat zij snel aangetast worden door contact met zuurstof. Onze gezondheid is niet gebaat bij geoxideerde vetzuren. Een goed visolie supplement heeft om deze reden een lage TOTOX-waarde. De maximale TOTOX-waarde is door de Global Organization voor EPA en DHA omega-3 vastgesteld op 26.

De Eqology visolie is gemaakt van 100% Arctische wilde vis (kabeljauw) met koudgeperste olijfolie, vitamine D3 en toegevoegde frisse citroensmaak.

Omega-3 is zeer belangrijk voor ons lichaam en dan voornamelijk voor onze cellen. Het menselijk lichaam is opgebouwd uit 100 biljoen cellen. Zodra de verhouding (ratio) omega 3 – omega 6 niet in verhouding is, zal de celmembraan (celwand) stijver/ harder worden. Hierdoor worden voedingstoffen, water en zuurstof slechts gedeeltelijk opgenomen in de cellen. Tevens worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd uit de cellen met alle nadelige gevolgen van dien. Een duidelijke uitleg hierover: klik hier.

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de EQ Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterd vetzuurevenwicht bereikt. EQ Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw, gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.

• Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven
• Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3
• Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren
• Draagt bij aan een normale bloeddruk en cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed
• De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit de Noorse duurzame visserij industrie
• Toegevoegde polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroensmaak
• 100% natuurlijk

Voedingswaarde per dagelijks aanbevolen doses
                                                           Per 10 ml                                             Per 15 ml
Energie                                                  83 kcal                                                124 kcal
Vetten 
Verzadigde vetzuren                           1.410 mg                                              2.115 mg
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren  4.600 mg                                              6.900 mg
waarvan Omega-9                              3.320 mg                                              4.980 mg
meervoudig onverzadigde vetzuren   2.040 mg                                              3.060 mg
waarvan Omega-3                              1.390 mg                                              2.085 mg
waarvan EPA                                         490 mg                                                 735 mg
waarvan DHA                                         690 mg                                             1.035 mg
Polyfenolen
Vitamine D3 (RDI=15 mcg)                   8,3 mcg                                              12,5 mcg

Aanbevolen hoeveelheid

Aanbevolen dagelijkse dosis is 0,15 ml per 1 kg lichaamsgewicht. 1 ml bevat in totaal 118 mg DHA en EPA. Voedingssupplementen dienen niet als vervanging van gevarieerde voeding te worden gebruikt. Wij raden een dubbele dosis aan in de eerste maand.

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts als u anticoagulantia gebruikt, zwanger bent of als u het product wilt geven aan een kind jonger dan 1 jaar oud.

Bewaren

Ongeopende flessen moeten worden opgeslagen op een donkere, droge en koele plaats of in de koelkast. Geopende flessen moet worden gekoeld en opgebruikt binnen 90 dagen. Na gebruik de dop snel weer dichtdraaien. Bij het opslaan onder 4 °C kan het product ondoorzichtig geworden als gevolg van de olijfolie. Na een paar minuten op kamertemperatuur zal dit weer helder worden. Bewaar buiten het bereik van kinderen.

Ingrediënten: Visolie (EPA en DHA), koudgeperste organische olijfolie, smaak (citroen), vitamine D3, antioxidantenmix: natuurlijke rozemarijnextract, vitamine E (tocoferolrijk extract).

U kunt als u regelmatig wilt bestellen ook zelf een account aanmaken om zo optimaal, voordeliger en snel de Eqology producten te ontvangen.

Dat gaat zo:
1) Ga naar de website eqology.com/nl
2) Klik op het tabblad Onze Producten
3) Kies de categorie EQ Pure Arctic Oil Premium
4) Kies het product EQ Pure Arctic Oil naar wens* en klik op de knop In winkelmand
5) Nu kom je in het login menu, kies voor de optie nieuwe klant en vul bij EQ ID number het volgende nummer in: 8526824 en klik op registreren
6) Vul nu je persoonlijke gegevens in
7) Klik op registreer
8) Betaal je order met je creditcard of via Ideal

* bijv. abonnement voor 6 maanden: start 1e maand met 2 flessen plus 1 test à € 114,- (vanaf tweede maand € 36,00 p.m. en loopt door tot opzegging) of een Pre-Paid pakket voor 6 maanden plus 1 test à € 294,- (+ € 14,90 verzendkosten) enz. zie website. Hulp nodig? Bel of mail en ik help je graag!

Essentiële vetzuren

Vetzuren zijn zeer belangrijk en zorgen ervoor dat alle functies van het lichaam, inclusief de hersenen, spieren, bloedsomloop, ademhaling en de huid werken zoals ze zouden moeten werken. Vetzuren worden onderverdeeld in omega-3, -6 en -9. Omega-3 en -6 zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat we niet in staat zijn om ze te produceren via ons lichaam, maar moeten ze binnenkrijgen via onze voeding of als aanvulling. Deze vetzuren zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van de hersenen, de functie van het immuunsysteem en de regeling van de bloeddruk, en het is zeer belangrijk om ze dagelijks in te nemen voor een optimale werking.

Een veranderd dieet

Voor de industriële revolutie had het westerse dieet ongeveer net zoveel omega-3 als omega-6. De laatste 40-50 jaren zijn er echter grote veranderingen opgetreden in wat we eten. Vandaag verbruiken we veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën uit bijv. soja, zonnebloem en maïs, die tot 80% omega-6 bevatten en weinig of geen omega-3. Er zit ook een grote hoeveelheid omega-6 in moderne diervoeders dus ook in de dieren die we consumeren – hetzelfde kan gezegd worden voor diervoeders voor gekweekte vis.

EQ Omega-3 test kit

Een onbalans met teveel omega-6-vetzuren kan een groot probleem zijn voor jouw gezondheid. Helaas is dit het geval voor de meesten van ons, zonder dat we het weten. Vandaag is de verhouding omega-6 en omega-3 vetzuren in het typisch westerse dieet tussen 10:1 en 20:1. Dit betekent dat we tot 20 maal meer omega-6 binnen krijgen dan omega-3. De aanbevolen factor is lager dan 5:1. Tijdens de laatste tien jaar is het uitgegroeid tot algemene kennis dat langdurige ontstekingen een drijvende factor zijn in verschillende chronische ziekten, hart- en vaatziekten, type 2-diabetes en obesitas. Een verhouding groter dan 5: 1 kan de duur en ernst van ontstekingsreacties verhogen. Een verbeterde omega-6 en omega-3 verhouding zou een van de sleutels zijn tot betere gezondheid en het verminderen van chronische ziekten.

Omega-9

Er zijn ook omega-9 vetzuren toegevoegd met een hoog niveau van polyfenol antioxidanten uit een unieke koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie. Deze is bekroond met de NYIOOC GOLD AWARD. Omega-9 draagt bij aan het behoud van een gezond cardiovasculair systeem en het balanceren van de bloedsuikerspiegel. Een grote stap op weg naar het voorkomen van ontstekingsreacties en hart- en vaatziekten zou het vergroten van de inname van hoge kwaliteit omega-3 en omega-9 zijn, in plaats van alleen de inname van omega-6 verminderen.

EQ K2+D3

Er is vandaag de dag een toenemende belangstelling voor onderzoek en begrip van het fysiologische verouderingsproces. Het vermogen van nieuwe en bekende ingrediënten om het verouderingsproces te beïnvloeden wordt bestudeerd. Naarmate we ouder worden, krijgen de meeste mensen stijvere bloedvaten, hetzij als gevolg van een verlies van elasticiteit of door verkalking van de bloedvaten. Verschillende internationale onderzoeken tonen aan dat vitamine K2 de ontwikkeling van arteriële stijfheid tegengaat. 

Vitamine K2 vertraagt ook de ontwikkeling van aan leeftijd gerelateerde osteoporose. Dit is goed nieuws voor mensen die zich bezighouden met gezondheid en preventieve zelfzorg willen uitoefenen – wat kan leiden tot een langere levensduur van hogere kwaliteit. Lees verder en neem hier een kijkje op de website van Eqology, links boven bij 'onze producten'.

Goed om te weten

• Voedingssupplementen zijn geen vervanger van een gezond en gevarieerd dieet.
• Geproduceerd volgens GMP standaard.

 

© 2020 Grandia Health Support - Ontworpen door CommPro Automatisering