Grandia Healthsupport

Maak zelf een afspraak via de agenda of bel 06 22 55 86 05

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

Wil je ook reageren met jouw ervaringen, laat dit dan per e-mail weten. Bedankt voor je bijdrage!

 

"Ik had last van erg lage bloeddruk, wat mijn functioneren belemmerde. Sonja heeft dit probleem opgelost door mijn eetpatroon aan te passen met behulp van het 3Care programma. Binnen no time was ik van mijn probleem af en ook van een paar kilo's. De oude Els was weer terug. Ik voel me stukken beter, en blijf bij Sonja "onder controle"."

Els van Groenigen

---

“Omdat ik me niet goed voelde ben ik in november 2018 bij Grandia Health Support van Sonja Grandia gekomen. Had al 20 jaar geleden ervaring met orthomoleculaire therapie. In het Witte Weekblad las ik dat Sonja met een praktijk was begonnen. In januari ben ik gestart met een voedingsprogramma van 3Care, met ondersteuning van supplementen. Sonja maakt gebruik van een bodyscreening waardoor het zichtbaar werd wat er aan de hand was met mijn gezondheid. Je kon ook de verbeteringen volgen via deze scans. Nu na een half jaar voel ik me fitter, minder gestrest en ben slanker. Dus niet met lijnen, maar door een programma met recepten te volgen, 6 tot 8 x kleine porties te gebruiken, zonder honger. Kan het iedereen aanbevelen!”

Janny Kamsteeg

---

"Was al een tijd bezig om wat kilo’s kwijt te raken. Dit probeerde ik onder andere door gezond te eten. (ik wil absoluut geen zakjes, reepjes, poedertjes etc.) De weegschaal werkte echter niet echt mee. Zo was er een kilo af en zo zat hij er weer aan. Nu was het niet zo dat ik echt veel te zwaar was. Maar het probleem was meer dat het vet allemaal rond mijn middel zat (de gevarenzone dus). Ik wilde daar echt wat aan doen. Maar het demotiveert zo erg als je van alles probeert maar er weinig tot niets van afgaat. Wat doe ik fout? Nu had ik wel al eens wat gelezen over het 3care gezondheidsprogramma. Maar ik dacht eerlijk gezegd dat zal wel weer een van die “diëten” zijn. Totdat ik van een kennis hoorde dat het echt werkt. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Ik ben 11 april jl. begonnen met het programma en vandaag 3 juni (7 1/2 week verder) ben ik 8 kilo kwijt. Geweldig! Ik zit weer op het gewicht van ca. 25 jaar geleden. Ik heb de afgelopen periode lekker gegeten en absoluut geen honger gehad. Af en toe had ik zelfs iets van pff.. ik moet alweer eten. En nu….? Nu moet ik mijn gezonde leefstijl voortzetten. Dat moet haast wel lukken. Er staan genoeg lekkere recepten op de website. En heel af en toe zondigen mag ook. Kortom: ik ben heel blij met de support van Sonja."

Els Kool

---

"Beste Sonja, ik heb een mooie nieuwe jurk gekocht en voel me weer een slanke den. Het was een lange weg maar ik heb mijn doel dankzij jou bereikt. Dank je wel voor je begeleiding, aandacht en hulp om me beter te voelen! Groetjes, Mihaela"

Mihaela Schrama

---

"Ik ben Marco, 48 jaar en getrouwd en vader van 3 zoons. Ik ben hoofdconducteur en in die functie werk je zeer onregelmatig, wat dus leidt tot ongezond eten. Daarnaast heb ik 4 jaar geleden een hypertensie gehad, dus een zeer hoge bloeddruk. Met mijn werk en de medicatie, ging mijn gewicht drastisch omhoog. Maar zelf had ik daar geen last van. Tot ik in september een collega tegenkwam en zag dat deze erg was afgevallen. Dan ga je nadenken. In die week kreeg ik een linkje van een kennis van Sonja Grandia en heb met haar contact opgenomen. Ik vond daar naast een luisterend oor ook een zeer deskundig iemand. Samen hebben we gekeken naar een oplossing voor mijn gewicht en ongezonde levensstijl. Het 3care voedingsprogramma zou goed voor mij zijn. Na toestemming van huisarts en cardioloog ben ik begonnen. Nu ruim 10 kg lichter, complimenten van artsen en een goede controle van Grandia Health Support zie ik het leven weer helemaal zitten. Dank je wel Sonja.."

Marco Warmels

---

"Vanaf februari kom ik bij Sonja. Eerst met stress klachten in de armen..aanvullende supplementen gebruikt, iedere dag beweging. Trouw heb ik de adviezen opgevolgd, en al doende merkte ik verandering in mijn body. De vetverdeling veranderde en ik voelde me fitter. En nu in december is mijn slechte cholesterol met 1 punt gedaald...precies wat nodig was...zonder medicijnen en met gezonder eten. Dus geen vervelende bijwerkingen zoals je vaak met medicijnen ziet. 

Vanaf februari dacht ik al aan de Bellicon en nu heb ik de Bellicon aangeschaft (Sonja heeft de bestelling voor me klaargemaakt). Met veel plezier doe ik de oefeningen twee keer per dag...Mijn lichaam voelt soepel aan en tijdens het springen merk ik dat de energie gaat stromen....ik ben blij dat ik de Bellicon heb aangeschaft. 

Sonja begeleidt me om om te gaan met een andere leefstijl, voedingswijze. Dit doet ze op een geduldige en liefdevolle manier. Ik beveel haar van harte aan."

José v.d. Putte

---

"Ik ben in het verleden niet veel bezig geweest met gezond eten, drinken en lifestyle,  maar al gelijk na het 1ste bezoek heb ik aanzienlijke veranderingen opgemerkt; zo ben ik naar aanleiding van de instructies van Sonja bijvoorbeeld 4 kg afgevallen door alleen op te letten wat wel en niet gezond is voor mijn lichaam, vooral m.b.t. eten en drinken. Het zijn sessies van bewustwording."  

Aaldert Zekveld 

---

"Mij werd geadviseerd om een gezondheidsupdate te laten maken bij Sonja Grandia. Ik wist niet wat mij te wachten stond en had ook wel een paar klachten. Via de Multiscan werd, na een goede uitleg van de scan, mij exact verteld waar het aan zou kunnen liggen. Nu drie weken verder voel ik me beter en nemen mijn (gelukkig niet ernstige) klachten af. Ik vind het heel bijzonder dat je aan de hand van deze Multiscan met wat leefstijlaanpassingen en supplementen je lichaam voelt verbeteren zodat het geheel weer op pijl komt."

Gerrit Thomas

---

"Het moment was weer aangekomen om een update te laten maken. Na een jaar up-down bezig te zijn met het verbeteren van mijn gezondheid, dit keer een hele goede stijgende lijn. Mooi om te ervaren dat je echt resultaat boekt bij het veranderen van je lifestyle, juist omdat het (in mijn beleving) een hele pittige aanpak is in het omzetten van de gewoontes die je jarenlang hanteert. Dus als het bij mij kan, zijn er zeker voor jou ook mogelijkheden :)"

Atie van den Heuvel

---

"Twee maanden geleden mijn eerste Multiscan gehad bij Sonja. Na gesprek de Multiscan gedaan en met rapport naar huis. Na aantal uur ook al een advies van Sonja qua supplementen en sportadvies. Ik heb de keus gemaakt om er helemaal voor te gaan, ik voel aan mijn lichaam dat er wat moet gebeuren. Vanaf de eerste dag alle supplementen gaan slikken en gestart met meer sport momenten, waaronder buiten lopen en ik heb een Bellicon besteld waarop ik ben gaan trainen.

In je eigen tijd binnen of buiten trainen is top en voelde direct dat dit voor mijn lijf erg prettig is (lage rugklachten). Ik ben nu twee maanden bezig en voel me zoveel beter, wat supplementen, aanpassing in eten en meer bewegen al niet met je kunnen doen, zonder heel veel extra inspanning.

Door het rapport en de prettige gesprekken en advies van Sonja, komt je lichaam in een andere modus waar ik me heel prettig bij voel, ik ga rustig door en ben heel blij met hoe ik me nu al voel. Je kan gevoel moeilijk omschrijven maar in twee maanden al zoveel resultaat, vind ik geweldig."

Ella Donker

---

"Onderstaande personen hebben al zo mooi Sonja’s kwaliteiten plus de verrassende uitkomsten van de scans beschreven. Daar kan ik alleen maar mee instemmen."

Verona Vinke

---

"Het was zover, op voor een afspraak om te zien hoe ik ervoor stond. Eigenlijk meer in om de afspraak af te zeggen als in voor wat er uit de scan zou komen. Naar Sonja toe en verteld hoe de decembermaand was verlopen met eigenlijk heel veel teveel van dat wat niet op de lijst met gewenste producten stond :) Geen probleem, de stand van zaken doorgesproken en daarbij steeds weer een luisterend oor van Sonja. De scan wees uit dat er op verschillende terreinen wel degelijk vooruitgang is geboekt. Ik had dit absoluut niet verwacht, waarschijnlijk is er dus meer wat je oppikt van het hele proces als je zelf door hebt, ik denk dan aan eetpatronen doorbreken en je levensstijl aanpassen. Dit geeft de burger moed. Samen gekeken naar hoe nu verder, uitgebreide aanvullingen ontvangen qua eetpatroon en ook een nieuwe blik op de aanvulling en vervanging van supplementen. Ik ga ervoor." 

Atie van den Heuvel

---

"Sonja made a detailed analysis of our body health. She takes her time to explain every step and she gladly answered our questions. She can also give good advice on how to get a bit better and communicates in a very clear and kind manner. Thank you for your insights and care! We will come back!" 

Matthias & Loïs Labrosse

--- 

"Ondertussen zijn we 3 maanden verder en is mijn “terugkomdag” een feit. Ik had er een beetje een hard hoofd in omdat ik de laatste tijd weer wat minder secuur was met mijn goede voedingsvoornemens. De supplementen heb ik echter braaf ingenomen en wat bleek (!!); dát wat ik had gedaan was in combinatie met de supplementen toch genoeg voor significante verandering/verbetering. En dat in zo’n korte tijd! Ik ben toch wel heel positief verrast… 

Nu begrijp ik ook waarom een vervolgconsult zo belangrijk is; met vergelijkingsmateriaal (voor- en na het aanpakken/corrigeren van de basis) is het nu heel duidelijk geworden wat er gebeurd is, wat er daadwerkelijk aan schort én dus nog staat te gebeuren. Dát laatste is nog wel een dingetje maar ik heb nu gezien en aan den lijve ondervonden dat ik op de goede weg zit. Met de juiste opvolging van het advies weet ik zeker dat ik straks weer meer vooruitgang heb geboekt. 

Ik vraag me serieus af of deze zaken zonder de Multiscan überhaupt aan het licht waren gekomen, ik denk namelijk van niet. Terwijl dit -in mijn geval- absoluut noodzakelijk is om te weten en oplossing vereist. Eigenlijk best kwalijk als je bedenkt hoeveel kosten ik door de jaren heen heb gemaakt (de nodige specialisten, medicatie, eigen risico etc etc).

Nogmaals, Sonja legt alles perfect uit aan de hand van de scanuitslagen. De uitslag wordt o.a. verwerkt in 3D-animatie, kortom: het is super interessant en duidelijk! Met het totale advies en de supplementen ga ik, vol goede moed, fase B in…."

Tanja Poelman

---

"Ik heb onlangs de mogelijkheid gekregen de Multiscan te laten uitvoeren bij Sonja Grandia. Het was een heel fijne ervaring. Ik weet hoe ik er voor sta. Sonja straalt een rust uit waarbij je meteen op je gemak bent. De Multiscan was verrassend, want precies de dingen die ik aangaf bij de vragenlijst, kwamen ook uit de scan met daarbij behorend advies. Ik ga er dan ook mee aan de slag. Sonja is kundig en professioneel en weet heel duidelijk alles toe te lichten wat er uit de scan naar voren komt. Mooi om zo weer bewuster in het leven te staan en iets te doen met de adviezen."

Gerda Hougardy

---

"Via een enthousiaste kennis ben ik geattendeerd op de Multiscan zoals bij Grandia Health Support wordt aangeboden. Begin november is de scan uitgevoerd, beginnend met een uitgebreide informatie over mijn gezondheidstoestand. Daarna de scan zelf, welke verrassend snel is uitgevoerd; duurt niet langer dan 2 minuten. Daarna volgt een uitgebreide analyse met toelichting van de uitkomsten door Sonja Grandia. Die toelichting heb je wel nodig want de scan-analyse – die je als hardcopy meekrijgt – bevat best wel veel vaktaal die voor mij als leek niet altijd even duidelijk was. Na 1 à 2 dagen krijg je per mail uitgebreide voeding- en lifestyle adviezen. Zeer duidelijk met de nodige toelichting en ik heb daar direct een keuze uit gemaakt. Ben nieuwsgierig hoe het gebruik van de supplementen zal uitwerken. Tot zover heb ik het hele proces als zeer plezierig ervaren."

Jan Ravesloot

---

"Ik heb mijn bezoek aan Sonja als zeer prettig en leerzaam ervaren. Sonja weet waar ze het over heeft, is open en helder in haar communicatie. Ik ben met een gerustgesteld gevoel bij haar weggegaan. Ik verheug me alweer op mijn volgende APK! Ook de nazorg was ik superblij mee."

Fadwa Ahannach

--- 

"Als scepticus ben ik ingegaan op de mogelijkheid om een scan te ondergaan bij Sonja Grandia. Na een algemene incheck en een aantal minuten met je handen en voeten op een scanapparaat volgt een uitgebreide rapportage die je gelukkig mee naar huis krijgt, zoveel staat erin en wordt er besproken en door de scan blijkbaar gemeten. Je hele fysieke gestel wordt als het ware doorgelicht. Ik wist al dat ik gezond was, maar toch was de scan zeer waardevol voor mij want je krijgt een bijzonder pallet van adviezen mee naar huis voor een gezonde levensstijl. De uitgebreidheid overweldigde mij bijna in de bespreking van de scan tijdens het consult. Heel interessant, maar de veelheid aan informatie maakt het niet erg makkelijk te implementeren in de praktijk. De versie die niet veel later in je mailbox zit, is er eentje om door een ringetje te halen. Klare taal, praktisch, diepgaand, compleet, professioneel en nog haalbaar ook. En vooral dat laatste is misschien wel het meest waardevolle; dat je iets in handen krijgt dat realistisch is.

Ook niet onbelangrijk is de warme en oprechte persoonlijkheid van Sonja. En die karaktereigenschappen combineert zij met kennis over je gezondheid en voeding en jarenlange ervaring in de drogisterijwereld. Dat is prettig en maakt dat je al snel merkt dat je te maken hebt met een professional die persoonlijke aandacht voor je heeft. Ze heeft haar zaakjes op orde wat blijkt uit een prachtig ingerichte praktijkruimte, een gedegen opleiding en natuurlijk de investering in een apparaat dat zijn waarde in Amerika al heeft bewezen.

Als coach kijk ik altijd naar het complete plaatje van een persoon: affectie, cognitie, spiritueel en fysiek. En voor met name dat laatste aspect kan ik mijn cliënten met volle vertrouwen doorverwijzen naar Sonja. Ik ben om!"

Paul Verhoeff, coach Verhoeff Support

--- 

"Een bijzondere ervaring om een Multiscan Pro uit te laten voeren. Een zeer warm welkom, in alle rust en met veel aandacht de vragenlijst door gelopen. Duidelijke uitleg van de scan, en ook daarna goede begeleiding om de uitkomst in praktijk te gaan brengen. Laat je niet weerhouden door de kosten, dit is echt een aanrader om je leven een goede impuls te geven."   

Atie van den Heuvel

--- 

"Uitermate nieuwsgierig en met een gezonde spanning ben ik afgelopen week voor m'n 1e consult in de kersverse praktijk van Grandia Health Support geweest. Naast het feit dat ik van A tot Z gefascineerd was door alles, heb ik mij bijzonder op m'n gemak gevoeld en heb ik de tijd als zeer prettig ervaren. De wijze waarop Sonja te werk gaat; je op je gemak stelt, hoe zij de tijd neemt, dat alles zorgvuldig benoemd en uitgelegd wordt heeft ervoor gezorgd dat ook ik, als niet-deskundige op dit gebied, grotendeels begrijp waar het allemaal over gaat.

Ik kwam voor een "Consult Multiscan Pro" en zonder in te gaan op mijn persoonlijke scan was de uitslag van deze scan/dit onderzoek bijzonder verhelderend. Een heuse eye-opener!

Sonja heeft mij uitgebreid tekst en uitleg gegeven en daarnaast advies over hoe de aandachtspunten het beste aangepakt kunnen worden. Now it's up to me!! Maar de do's and dont's die ik heb meegekregen had ik in ieder geval nooit zelf kunnen bedenken. Vol verwachting neem ik het advies ter harte, ga er mee aan de slag en zie uit naar m'n volgende reality-check ;-)

Soms weet je wel dat er iets niet helemaal lekker zit en dat je doen en laten van invloed is op je lijf...maar het is handig en ik denk goed om te weten èn te zien wat voor invloed het daadwerkelijk op je lichaam (functioneren) heeft. Met de juiste tools geeft dat wat extra motivatie om er wat aan/mee te doen."

Tanja Poelman

© 2019 Grandia Health Support - Ontworpen door CommPro Automatisering