picture provided by post creator

Tarieven

Orthomoleculair consult | intake | € 120,-  

  • Kennismaking, bespreken opgestuurde vragenlijst, plan van aanpak (gemid. 3 uur)
  • Rapportage en advisering voeding, leefstijl, voedingssuppletie en onderzoek
  • Naar keuze:

          – Multiscan gezondheidsscreening

          – 3Care gezondheidsprogramma (excl. startkosten € 135,-)

          – Darmtherapie (excl. kosten labonderzoek)

Orthomoleculair consult | vervolg | € 80,-

  • Bespreken voortgang, plan van aanpak (gemid. 1,5 uur)
  • Rapportage en advisering voeding, leefstijl, voedingssuppletie en onderzoek
  • Naar keuze:

          – Multiscan gezondheidsscreening

          – 3Care gezondheidsprogramma

          – Darmtherapie (excl. kosten labonderzoek)

Maak nu een afspraak via de agenda of bel 06-22558605. 


Verzekering

Vanuit de basisverzekering zijn er geen vergoedingsmogelijkheden voor orthomoleculaire geneeskunde. Als je voor vergoeding in aanmerking wilt komen, zul je een aanvullende verzekering moeten afsluiten bij een zorgverzekeraar die de beroepsvereniging MBOG erkent. Vanaf 1 januari 2019 hebben bijv. Ohra, CZ en Nationale Nederlanden besloten de artsen en therapeuten aangesloten bij de MBOG voor orthomoleculaire geneeskunde niet meer te vergoeden, samen met allerlei andere alternatieve therapieën. Andere zorgverzekeraars vergoeden dit wel. Je kunt bij overzicht 2024 kijken hoe de vergoedingen zijn en indien gewenst overstappen naar een verzekering die beter bij je zorgvraag aansluit. Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het informeren naar de vergoeding van jouw zorgverzekeraar. De consulten worden vergoed als deze bedoeld zijn als medische behandeling. Voedingssupplementen worden doorgaans niet vergoed. Raadpleeg bij twijfel je polis of informeer bij de verzekeraar. Belangrijke informatie voor je zorgverzekeraar: Sonja Grandia is Orthomoleculair therapeut en aangesloten bij de MBOG onder licentienummer 1146TL.

Consult

Een eerste consult begint met een kennismaking, waarna we m.b.v. een vooraf per mail toegestuurde vragenlijst je leefstijl, voedingspatroon, ziektegeschiedenis en bestaande klacht(en) in kaart zullen brengen. Neem voor deze intake alle relevante informatie mee, zoals uitslagen van recente laboratoriumonderzoeken en verpakkingen of namen van eventuele medicatie en/of supplementen die je gebruikt. Tijdens het vervolgconsult wordt de voortgang van de therapie besproken. De frequentie, de lengte van het consult en het aantal consulten is afhankelijk van de ernst van je klacht(en).

Bereikbaarheid

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de Praktijk voor Leefstijl & Gezondheid. Ook stopt er een bus vlakbij bij bushalte Zuiderdreef (bus 57 Arriva en 162 Connexxion) en is het treinstation Nieuw-Vennep op een loopafstand van ongeveer 10 minuten.

Agenda

Een consult kan doorgaans plaatsvinden op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 10:00 en 21:00 uur in de Praktijk voor Leefstijl & Gezondheid. Het adres is Papaverstraat 21, 2153 BB in Nieuw-Vennep. Via de agenda kun je snel zien welke tijden beschikbaar zijn en zelf je afspraak inplannen. Bellen kan natuurlijk ook. Voor het stellen van vragen kun je ook de contactpagina gebruiken. 

Betaling

Consulten en producten kunnen worden betaald per overmaking, tikkie of contant. Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief de kosten voor voedingssupplementen en/of labonderzoek. De onderzoeken worden uitgevoerd via het laboratorium van RP Vitamino of Pro Health en worden via een rekening van het laboratorium zelf geïncasseerd.

Bij verhindering

Voor een consult wordt tijd gereserveerd. Indien je verhinderd bent voor een afspraak dan verzoek ik je deze ruim op tijd vooraf per mail of telefoon te annuleren.

Vertrouwelijk

Al hetgeen ter sprake komt in de consulten wordt vertrouwelijk behandeld en valt onder de geheimhoudingsplicht. Rapportage aan huisarts en derden vindt alleen plaats met jouw uitdrukkelijke toestemming. 

Privacybeleid

Deze website kun je anoniem bezoeken. Als je via deze website persoonsgegevens aan ons doorgeeft, garanderen wij je dat we deze gegevens uitsluitend gebruiken voor het door jou gevraagde doel. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Gegevens die door je bezoekgedrag aan de site te meten zijn, worden uitsluitend anoniem verwerkt en gebruikt om de inrichting van de website te optimaliseren. Voor het privacybeleid van de website van Grandia Health Support klik hier

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Grandia Health Support zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar worden geacht, garandeert Grandia Health Support niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zal zijn van virussen. Grandia Health Support staat niet in voor de juistheid van de informatie op sites van derden die via deze website, via hyperlinks of andere links, bereikt kunnen worden en aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, ontstaan door de inhoud van sites van derden.